Persbericht (NL/BE)

ExpODe.nl verplaatst expertise naar zusterwebsite ArmyVehicleMarking.com

Datum: december 2023

ExpODe.nl, de website “Expertise On Demand”, kondigt aan dat het zijn inhoud momenteel verplaatst naar de zusterwebsite ArmyVehicleMarking.com. De verplaatsing is al gedeeltelijk voltooid en is bedoeld om de synergie tussen beide platforms te vergroten en een nog breder publiek te bereiken.

ExpODe.nl, dat bekend staat om zijn uitgebreide informatie op verschillende vakgebieden, heeft besloten om inhoud te verplaatsen naar de website ArmyVehicleMarking.com, dat gespecialiseerd is in voertuigmarkeringen en gerelateerde militaire onderwerpen met name uit de periode 1939-1945.

Deze strategische zet komt voort uit de wens om de gebruikerservaring te verbeteren en een gecentraliseerd platform te bieden voor enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in zowel algemene kennis uit de periode van met name 1939-1945 als militaire voertuigmarkeringen in het algemeen.

ExpODe.nl benadrukt dat de verplaatsing zorgvuldig wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle waardevolle inhoud naadloos wordt overgezet naar ArmyVehicleMarking.com. Gebruikers en bezoekers kunnen nog steeds toegang krijgen tot de vertrouwde informatie op ExpODe.nl terwijl de overgang plaatsvindt.

Deze verandering stelt ons in staat om onze expertise te consolideren en te delen met een bredere gemeenschap van geïnteresseerden, vooral degenen die specifiek geïnteresseerd zijn in militaire voertuigmarkeringen en gerelateerde onderwerpen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenvoeging nieuwe mogelijkheden zal bieden en de waarde voor onze gebruikers zal vergroten.

Gebruikers en bezoekers van ExpODe.nl worden aangemoedigd om ArmyVehicleMarking.com te verkennen voor de nieuwste updates en informatie. De volledige overgang zal naar verwachting in de komende periode van 2024Q1 worden voltooid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ArmyVehicleMarking.com.

Einde bericht.